Horúce zábery Barbory Švidraňovej: V priliehavom negližé a v sexi podväzkoch!

Obľúbená herečka sa po tehotenstve môže pýšiť dokonalou figúrou, ktorú sa nehanbí ukázať ani pred kamerami. Barbora Švidraňová uverejnila nový videoklip k piesni Kráľovná, kde tancuje v poriadne odvážnom outfite.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová aktuálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Pred viac ako rokom priviedla na svet svoje prvé dieťatko a mamičkovské povinnosti si naozaj užívala plnými dúškami. Teraz už zarezáva pred kamerami a darí sa jej v televíznej, ale aj hudobnej kariére. Švidraňovú už čoskoro môžete vidieť v novom seriáli Bola raz jedna škola, v ktorom stvárňuje naivnú mamičku Barbaru. S Erikou (Vica Kerekes) tvorí nerozlučnú dvojicu a spoločne intrigujú ako uškodiť hlavnej hrdinke Hane. ,,Som rada, že ma po materskej dovolenke oslovili, že sa vraciam pred kameru, lebo mi to už chýbalo. Je to komediálny formát, čo sa úplne inak hrá ako bežné seriály," prezrádza Barbora o svojej úlohe v seriáli.

​Charizmatickej červenovláske ide karta aj v hudobnom priemysle, pretože nedávno uverejnila nový videoklip k piesni Kráľovná, ktorej hlavnú melódiu aj text si zložila sama. Švidraňová pred kamerami tancuje v priliehavom bielom negližé a v sexi čipkovaných podväzkoch. Nuž, odkedy sa Barbore podarilo po tehotenstve schudnúť, nebojí sa ukázať svoje dokonalé krivky. 

Sledujte nový seriál Bola raz jedna škola od 14. februára o 20:35 hod. na JOJke!