Na JOJku prichádza skvelý seriál Bola raz jedna škola: Čo prinesie táto televízna novinka?

Na obrazovky našej televízie mieri komediálny seriál Bola raz jedna škola, v ktorom zahviezdi mnoho známych hercov, ale tešiť sa môžete aj na nové detské talenty. Začíname už 14. februára o 20:35 hod. na JOJke.

O čom bude nový seriál?

Hlavnou postavou je Hana, ktorá sa po nedávnom rozvode presťahovala k svojej mame a prihlási dcéru do školy, kde kedysi jej matka aj učila. Vďaka riaditeľovi Antonovi sa zo starej a komunisticky zmýšľajúcej školy stala prvá lastovička medzi vzdelávacími inštitúciami. Anton zaviedol európsky systém vzdelávania, čo ovplyvňuje deti, ale hlavne rodičov. Táto škola jednoducho funguje inak.

Tešiť sa môžete na skvelé herecké obsadenie:

psychologička Hana- Miroslava Partlová

Anton- Ady Hajdu Zdroj: JOJ

Psychologička Hana sa rozviedla s manželom a musela sa s dcérou Stelou naťahovať k svojej mame Valérii. Celý život má problém s faktom, že sa neuveriteľne bojí konfliktu. Hana je veľmi milá mamička, ktorá má najlepšie úmysly, ale ľahko sa s ňou dá zametať. Na druhej strane vzbudzuje u ľudí túžbu ochraňovať ju.​​

riaditeľ školy Anton- Ady Hajdu

Anton- Ady Hajdu Zdroj: JOJ
Anton je riaditeľ základnej školy, ktorý sám seba vidí ako J.A. Komenského pre 21. storočie, no zároveň pôsobí veľmi komicky. Chcel by, aby ho všetci mali radi, no zároveň je neuveriteľný egocentrik bez reálneho zmyslu pre humor. Používa metafory na opísanie najjednoduchších vecí, je príležitostný iluzionista a občas si užije románik s nejakou učiteľkou.

​učiteľka Ela - Diana Mórová

Ela-Diana Mórová Zdroj: JOJ
Ela venovala celý život učeniu, no nemá vlastné deti. Je veľmi striktná, má svoje metódy, veľa spieva a je to presne tá prísna učiteľka na základnej škole, pri ktorej ste sa modlili, aby nedostala vašu triedu. Zároveň je ale veľmi ochranárska, neznesie hlúposť a nemá problém s úprimnosťou.

Pozrite si skvelú zvučku k seriálu:

​Kedy štartujeme nový seriál?

Nový seriál Bola raz jedna škola môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý piatok od 14. februára o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe.