Dlhoročné tajomstvo vyplávalo na povrch: Ady Hajdu a jeho zamilované vyznanie tejto kočke!

Obľúbeného herca Adyho Hajdu už čoskoro uvidíte v novom seriáli Bola raz jedna škola, v ktorom stvárňuje bezprostredného riaditeľa. Pri nakrúcaní tejto televíznej novinky si zaspomínal aj na jeho prvé lásky.

V našej televíznej novinke Bola raz jedna škola si jednu z hlavných postáv zahrá obľúbený herec Ady Hajdu. ,,Anton je riaditeľ, ktorý miluje deti a školu, no nič sa mu nedarí. Všetko popletie, napriek tomu, že to robí úprimne," vysvetľuje herec. Anton veľmi túži po tom, aby ho všetci mali radi, no zároveň je neuveriteľný egocentrik bez reálneho zmyslu pre humor. Používa metafory na opísanie najjednoduchších vecí, je príležitostný iluzionista a občas si užije románik s nejakou učiteľkou.

​Počas nakrúcania seriálu si Ady Hajdu zaspomínal na svoje prvé lásky, no dievčaťu, ktoré sa mu naozaj páčilo, sa nikdy nezdôveril. Nikdy nie je neskoro, a preto herec všetko napravil. ,,Oľga Znamová veľmi som ťa miloval, vidíš, nikdy som ti to nepovedal," smeje sa Hajdu. Viac vám prezradí priložené video. 

Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!

Tagy: Ady Hajdu