Z hokejistu úspešný herec: Marián Gáborík zahviezdi v seriáli Bola raz jedna škola!

Na obrazovky televízie JOJ mieri nový seriál Bola raz jedna škola, v ktorom sa môžete tešiť na skvelé herecké obsadenie, jedinečné lokácie a nové detské talenty. Veľkým prekvapením pre divákov bude určite Marián Gáborík, ktorý si zahrá telocvikára.

Bola raz jedna škola prinesie na Slovensko originálny typ komediálneho seriálu. Jedinečný formát nadväzuje na súčasný trend sitkomov nakrúcaných takmer dokumentárnym štýlom, ktoré sú stavané najmä na situačnej komike, výrazoch postáv a odlišnom type humoru, než aký je v seriáloch bežný. Hlavnou hrdinkou je Hana ktorá sa po nedávnom rozvode presťahovala k svojej mame a prihlási dcéru do školy, kde kedysi jej matka aj učila. Vďaka riaditeľovi Antonovi sa zo starej a komunisticky zmýšľajúcej školy stala prvá lastovička medzi vzdelávacími inštitúciami. Anton zaviedol európsky systém vzdelávania, čo ovplyvňuje deti, ale hlavne rodičov. Táto škola jednoducho funguje inak.

Seriál prostredníctvom 10 častí prinesie pohľad na celý školský rok a vystriedajú sa v ňom všetky štyri ročné obdobia. Tešiť sa môžete na Miroslavu Partlovú, Adyho Hajdu, Gabiku Dzuríkovú, Kamila Mikulčíka a mnohých ďalších. V Bola raz jedna škola zahviezdi aj slovenský hokejista Marián Gáborík, ktorý stvárni telocvikára. Pozrite si krátky úryvok z televíznej novinky, kde môžete vidieť Gáboríkov herecký výkon.

Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!