Vedeli ste, že Gabika Dzuríková má sestru dvojičku? Aha, ako sa na seba podobajú!

Gabika Dzuríková patrí do skupiny herečiek, ktoré netreba obzvlášť predstavovať. Diváci ju poznajú z viacerých našich seriálov, no málokto však vie, že charizmatická ryšavka má dvojičku Alenu.

Gabika Dzuríková je známa svojím ikonickým výzorom. Krásne ryšavé vlasy, plné pery a veľké oči. Svojej profesii sa venuje dlhé roky a na konte má množstvo skvelých postáv – či už v divadle, alebo na televíznych obrazovkách. Naši diváci si ju asi najviac pamätajú ako legendárnu Pipinu z kultového seriálu Mafstory, ktorý sa dlhé roky tešil veľkej obľube. Teraz Gabika zahviezdi v novom seriáli Bola raz jedna škola, v ktorom stvárni bohatú mamičku Justínu, ktorá podniká s mäsom a jej párky sú známe po celej republike. Jej dcéra Lujza navštevuje progresívnu základnú školu, ktorej princípy Justína neznáša.

​Málokto o Dzuríkovej vie, že pochádza z dvojičiek. Jej sestra Alena má tiež umelecké gény, dlhé roky tancuje a spieva vo folklórnom súbore. Gabika si veľmi rada spomína na ich spoločné detstvo. ,,Každý, kto má brata alebo sestru vie, že sa môžete akokoľvek ľúbiť, vždy sa budete biť. Ona bola tá, čo vždy dávala na mňa pozor na základnej škole," prezradila herečka. Čo myslíte, podobá sa Gabika na svoju dvojičku?

Gabika a Alena Dzurikové Zdroj: facebook, Profimedia

​Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!