Kamil Mikulčík sa pobil: Neuveríte, čo herca tak vytočilo?!

Kamila Mikulčíka už čoskoro uvidíte na obrazovkách televízie JOJ v novom seriáli Bola raz jedna škola. Ako otecka Bruna a milovníka hudby si ho okamžite zamilujete. Obľúbený herec si zaspomínal aj na jeho školské lásky, kamarátstva či bitky so spolužiakmi.

Na JOJku prichádza nový seriál zo školského prostredia. Bola raz jedna škola porozpráva zaujímavé príbehy o učiteľoch, rodičoch a ich deťoch. Televízna novinka prinesie na Slovensko originálny typ komediálneho seriálu. Jedinečný formát nadväzuje na súčasný trend sitkomov nakrúcaných takmer dokumentárnym štýlom, ktoré sú stavané najmä na situačnej komike, výrazoch postáv a odlišnom type humoru, než aký je v seriáloch bežný.

Seriál prostredníctvom 10 častí prinesie pohľad na celý školský rok a vystriedajú sa v ňom všetky štyri ročné obdobia. Tešiť sa môžete na Miroslavu Partlovu, Adyho Hajdu, Gabiku Dzuríkovú, Vicu Kerekes a mnohých ďalších. Kamil Mikulčík si v Bola raz jedna škola zahrá hudobného manažéra, ktorý je otcom rozkošnej Dorotky. Obľúbený herec si počas nakrúcania zaspomínal na školské časy a prezradil nám, že sa dokonca kvôli dievčaťu pobil. ,,Mal som lásku, ktorú som ťahal za vrkoče, aby vedela, že ju mám rád. Páčila sa aj môjmu spolužiakovi, tak som ho vyzval na férovku. Vtedy ma zbil a takto sa končí môj ľúbostný príbeh," vysvetľuje Mikulčík. Nenechajte si ujsť nový seriál Bola raz jedna škola a spríjemnite si piatkový večer s našou televíziou.

Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!