Nová detská hviezda: Rozkošnú Charlott si v Bola raz jedna škola určite zamilujete!

V novom seriáli Bola raz jedna škola zahviezdia nielen rokmi ostrieľaní herci, ale tešiť sa môžete aj na nové detské talenty. Dcéru hlavnej postavy Hany si zahrá roztomilá Charlott Kollárová, ktorá si vás svojou bezprostrednosťou okamžite získa.

Už dnes večer štartuje nový seriál Bola raz jedna škola, v ktorom sa môžete tešiť na skvelé herecké obsadenie, jedinečné lokácie a nové detské talenty. Vychádzajúcou hviezdou je aj osemročná Charlott Kollárová. ,,V seriáli hrám dôležitú postavu Stely, ktorá je dcéra Mirky Partlovej a moja babka je Anka Šišková," prezradila herečka. Stela je sympatická mladá slečna, ktorá je nováčikom v Antonovej základnej škole. Jej rodičia Hana a Peter sa rozviedli a teraz žije s matkou a babičkou. V triede si ju deti obľúbia, no často sa dostáva do trápnych situácií hlavne kvôli svojej mame Hane.

Nakrúcanie seriálu je pre rozkošné dievčatko určite skvelá skúsenosť. Nielenže si výborne rozumie s hercami, ale je naozaj veľmi šikovná a scenár ovláda vždy výborne. ,,Účinkuje sa mi tu veľmi dobre, lebo je tu veľká sranda," pochvaľuje si Charlott. Nenechajte si ujsť skvelý seriál Bola raz jedna škola a spríjemnite si večer s našou televíziou.

Sledujte seriál Bola raz jedna škola dnes o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!