Sexi a krásna Diana Mórová oslavuje! Herečka sfúkne 50 sviečok!

Jedna z najobsadzovanejších herečiek, ktorú poznáte aj z obrazoviek televízie JOJ ako porotkyňu v šou Česko Slovensko má talent či zo seriálu Bola raz jedna škola, má dnes narodeniny. Diana Mórová oslavuje 50 rokov.

Populárna herečka Diana Mórová dnes sfúkne zo torty 50 sviečok, hoci by jej to málokto tipoval. Porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent zreje do krásy. Večne usmiata, dobre naladená a príťažlivá herečka aktuálne hviezdi aj v seriáli Bola raz jedna škola. Pamätať si ju však môžete aj zo seriálu Panelák či Delukse. Vždy predviedla vysoko profesionálny výkon a tak sa niet, čo čudovať, že patrí k našim najobsadzovanejším herečkám.

Diana Mórová sa narodila 18. februára 1970 v Bratislave. Herectvo študovala na Vysokej škole múzických umení a už počas štúdií hosťovala v Činohre Slovenského národného diavadla v inscenáciách Chrobák v hlave, Čaj u pána senátora, To je to pravé.

​Na divadelných doskách vytvorila množstvo postáv. Zahviezdila v Shakespearových Veselých paničkách Windsorských, excelovala v príbehu Skrotenie zlej ženy a nezabudnuteľná bola v postave Lucette v bláznivej komédii Tak sa na mňa prilepila.

Jej filmovým debutom bola snímka Mara a Ja a skúsenosti na filmovom plátne nadobudla aj vo filmovej adaptácii knihy Petra Pišťanka Rivers of Babylon.

Diana je aj hrdou mamou syna Quida.

Diana Mórová v seriáli Bola raz jedna škola:

​Všetko najlepšie!