Bílá o najťažšom rozhodnutí kariéry: Zrušené koncerty fanúšikom vynahradí krásnym darom

Ako sa im poďakuje za prejavenú priazeň?

Lucie Bílá sedí v kresle porotkyne šou Česko Slovensko má talent od jej počiatkov celých šesť sezón a tento rok sa nemohla zúčastniť živého vysielania prvého semifinálového kola zo zdravotných dôvodov. Dôvodom bol nepríjemný zápal pľúc, ktorý ju prinútil zrušiť viaceré pracovné povinnosti. Namiesto nej do poroty zasadol Michal Hudák, no vaša obľúbená porotkyňa aj napriek chorobe nad priebehom semifinále dohliadala cez televíznu obrazovku, dokonca počas rozhodnutia sa s nami spojila telefonicky. „Celý čas som bola v spojení. Bola som nervóznejšia doma, ako keď som dnes sedela tu za stolom. Chýbalo mi to, ale Mišo Hudák to za mňa robil geniálne,“ prezradila nám Lucka.

Ťažšie pre ňu však určite bolo zrušenie beznádejne vypredaných koncertov z Fifty/Fifty Tour. „Na mojich stránkach sú dve videá, kde môžete presne krok za krokom vidieť, ako to vyzeralo. Bojovala som do poslednej chvíle. Ten pocit by som nepriala nikomu. Bolo to veľmi ťažké. Ale vedela som, že by to bolo veľmi neprofesionálne, keby som v stave, v ktorom som bola, vystupovala. Nezaspievala by som ani jednu pesničku a mala som ich tam 33,“ hovorí Lucka. Práve Fifty/Fifty Tour má pre speváčku mimoriadny význam, o to viac ju mrzelo zrušenie pražských termínov koncertu: Je mi to ľúto, ale stalo sa. Za 30 rokov sa mi to nestalo ani raz a že sa to stalo práve na tieto koncerty, je škoda, ale nedá sa nič robiť,“ priznáva.

Koncerty však nielen dostali náhradný termín, Lucka má pre svojich fanúšikov, ktorí pricestujú do Prahy druhýkrát, aby ju mohli vidieť naživo, malé prekvapenie. Svojim ľuďom som sľúbila, že keď prídu na koncert, mám náhradný termín 8. januára, každý odo mňa dostane darček – Cdčko s pesničkou Hana a tam poďakovanie,“ odkazuje svojím fanúšikom a na záver s úsmevom dodáva: „Tak čo, stalo sa. Aspoň je vidieť, že nie som robot.“

Lucku Bílú zaručene uvidíte na veľkom finále šiestej série šou Česko Slovensko má talent, sledujte TV JOJ v nedeľu o 20:35 a aj vy rozhodnite o našom víťazovi!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora