Psychické problémy dohnali Ivanu k najhoršiemu: Predávkovanie a pokus o samovraždu!

Ako to napokon zvládla?

V poslednom kastingovom kole šou Česko Slovensko má talent sme našli ďalšie talenty a spoznali nové tváre. Jednou z nich bola aj účinkujúca Ivana Hrušková, ktorej spev však nikto z poroty neocenil. Súťažiaca sa tak ďalej nedostala. Jej cieľ však bol aj tak niekde inde. Chcela si dokázať, že má na to, aby spievala pred davmi. V minulosti to tak rozhodne nebolo. Na kastingové kolo prišla sama. Rodina ju totiž vôbec nepodporuje. Práve naopak, prekáža im, keď vystupuje a keď sa zviditeľňuje. Jej mama vraj nechce, aby Ivana vytiahla na svetlo sveta problémy, ktoré majú zostať len medzi nimi. S matkou navyše mali mať už od detstva konfliktný vzťah plný hádok. 

CSMT 2018 - Ivana Hrušková CSMT 2018 - Ivana Hrušková Zdroj: TV JOJ

​Ivana je teraz rada, že konečne býva bez rodičov. Práve pre rodinu sa podľa svojich slov dostala do psychiatrickej nemocnice a teraz sa lieči, lebo už nechce dusiť problémy iba v sebe. "Prešla som si tým najhorším a teraz sa snažím dať si život do poriadku. Najviac mi pomáha spev a to, že si môžem konečne plniť sny a ísť napríklad aj do Talentu. Mám konečne kamarátov, ktorých som dlho nemohla mať," prezradila súťažiaca, ktorá sa teraz snaží byť iným človekom. 

VIDEO - Ivanino vystúpenie v Česko Slovensko má talent:

Počas problémového obdobia riešila úplne iné problémy a svoj talent tak nemohla rozvíjať ďalej. V najhorších časoch to bolo skutočne zlé. „Predávkovala som sa antidepresívami. Keďže som silnejšia, vsiaklo sa mi to do krvi. Nezapôsobilo to tak, žeby som zomrela, ale dostala som serotonínový syndróm a musela som si zavolať záchranku. Potom som si dala mesiac v psychiatrickej nemocnici,“ hovorí Ivana o svojich najťažších momentoch. Po tom si však rýchlo uvedomila, že život stojí za to, aby sme ho žili a užili si ho. Ivana si navyše myslí, že keď ju teraz uvidela v televízii vlastná matka, bolo jej to zrejme jedno.

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!