Nie je to len o novom imidži: Talentovaná Anynka prešla po roku obrovskou premenou!

Do šou Česko Slovensko má talent tento rok opäť zavítala talentovaná mladá speváčka Anynka Paldusová, ktorá prešla obrovskou premenou, a to nielen navonok, ale aj vnútorne. Pozrite sa, ako sa jej to podarilo.

​VIDEO - Anynka Paldusová a jej vystúpenie v ôsmom ročníku Talentu:

Ona je hotový talent, hodný finále šou Česko Slovensko má talent. Skvelá 21-ročná speváčka Anynka Paldusová sa po roku vrátila späť do našej šou, aby ukázala, že na to má. Už vtedy pritom Anynka spôsobila poriadny rozruch a jednoznačne postúpila ďalej. Vo finále sme ju však napokon už nevideli. To sa môže zmeniť práve v tomto ročníku talentovej šou. Anynka sa po skvelom minuloročnom výkone plná motivácie postavila opäť pred publikum. Tentoraz stavila na pieseň Franka Sinatru My Way v podaní Elvisa Presleyho. Oplatilo sa. Dojatá porota Anynku razom poslala ďalej a Jaro navyše dodal, že by ju rád videl aj v samotnom finále. To si, samozrejme, praje aj ona sama. Divákom rozhodne neunikla ani Anynkina veľká zmenu imidžu, ktorou v priebehu roka prešla. Jej typické kučery sú preč a navyše si vlasy zafarbila dočierna. "Prišlo to tak samo. Ja som si zafarbila vlasy, možno sa mi to bude hodiť viac. Už nie som to dievčatko, už mám 21 rokov. Trochu som na sebe zapracovala a hovorím si, idem do toho, poriadne natvrdo," hovorí o svojej zmene výzoru mladá speváčka. Anynka nám prezradila, že minuloročná účasť v Talente jej zmenila život k lepšiemu.

​Okrem skvelého nakopnutia v kariére ju veľmi potešili aj pozitívne reakcie okolia i cudzích ľudí na každom kroku. Navyše začala Anynka robiť aj vlastnú tvorbu. Ľudia sa jej totiž ozývali, že sa im to páči a priali si, aby nahrala aj vlastný album. "Tak som im povedala, že možno už čoskoro. Talent ma nakopol a život mi zmenil v tom, že ma posunul ďalej. Ľudia sa ku mne správajú úplne inak. Ani to nedokážem popísať. Ten kúsok, čo mi kedysi chýbal, mám späť," hovorí mladá speváčka, ktorá ešte ako tínedžerka vystupovala v cirkuse ako vzdušná akrobatka. Po nepríjemnej nehode, keď spadla z piatich metrov, sa celé roky nepostavila pred publikum. Zablokovala sa a bála sa verejne vystupovať. To sa prelomilo až minulý rok vďaka Talentu. Dnes si tak môže sympatická Anynka žiť opäť svoj veľký sen. Možno ju uvidíme tento rok až vo finále. Viac o Anynke sa dozviete v rozhovore HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!