Jaro Slávik prezradil detaily Talentu: Desiaty ročník prinesie veľké množstvo prekvapení!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent je späť a aj vy môžete byť súčasťou desiateho ročníka famóznej šou! Ak ste nestihli kastingy, môžete to skúsiť online. Jaro Slávik v Novinách o dvanástej prezradil, čím bude tento ročník výnimočný. Ak ste doteraz uvažovali nad prihlásením, rozhodne by ste to mali skúsiť! Na prekvapenia sa môže tešiť nie len účinkujúci, ale aj samotní diváci šou.

Desiaty ročník talentovej šou Česko Slovensko má talent je dôkazom toho, že divákov v Česku a na Slovensku baví takýto druh televíznej zábavy. Objavovanie talentov so sebou prináša množstvo skvelých výkonov a zážitkov. Jaro Slávik si v rozhovore zaspomínal na to, čo si o šou myslel v začiatkoch. „Veľmi som tomu veril a hovoril som, že to tak je tak dobrý projekt, že vydržíme tri roky. Lebo v televízie tri roky, to je už veľa,“ prezradil Jaro Slávik.

CSMT  - porota Zdroj: TV JOJ

Keďže ide o jubilejný, desiaty ročník, mal by byť niečim iný, výnimočný a nezabudnuteľný. Porotca naznačil, že prekvapení bude skutočne veľa a vyzerá to tak, že sa majú súťažiaci, ale aj diváci rozhodne na čo tešiť. „Bude výnimočná. Máme množstvo prekvapení. Niečo sa dá z toho prezradiť, aj prezradím. Napríklad, budeme mať opäť semifinálové kolá a nebudeme mať veľký tresk. V podstate veľký tresk bude v každej druhej epizóde, kde to množstvo ľudí, ktorému v divadle povieme, že postúpili, si ich zhromaždíme a ešte v ten deň im povieme či postúpili alebo nepostúpili naozaj. To znamená, budeme tam mať reálny čas vývoja cesty toho umelca a zároveň ten umelec má šancu ukázať viacej, ako len v tom divadelnom a potom finálovom kole,“ dodal porotca.

Keďže ide o jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent, pripravili sme si pre vás niekoľko noviniek. Po víkendových kastingoch prichádza možnosť ukázať sa online. Stačí sa prihlásiť a svoj talent môžete previesť prostredníctvom videohovoru. Ukážte svoje nadanie z pohodlia domova! Prihlásiť sa môžete do 24. apríla 2022!

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a predveďte svoj talent na ONLINE KASTINGU!