Patrí medzi 100 najkrajších herečiek sveta: Napriek tomu Gabiku Marcinkovú trápia komplexy!

Jej pôvab a šarm obdivujú mnohí muži a dokonalú postavu jej závidí viacero dám. Gabika patrí medzi najkrajšie ženy sveta, no napriek tomu, aj ona bojuje s problémami, ktoré ju trápia.

Gabriela Marcinková je obľúbená slovenská herečka, ktorá účinkovala vo viacerých seriáloch či filmoch. Jej charizma a šarm si získal srdcia mnohých divákov. V roku 2012 ju istá americká stránka zaradila medzi 100 najkrajších žien sveta. Gabika je však veľmi skromná a toto ocenenie vôbec nečakala. ,,Je veľmi milé, že sa na svete niekomu páčim. Aj keď tomu neprepadám, lebo s tým nesúhlasím," smeje sa herečka. Gabika sa nám však priznala, že za jej dokonalým vzhľadom sú hodiny cvičenia. ,,Mám problémy s tým, že relatívne rýchlo priberám, takže musím denne športovať," vysvetľuje Marcinková.

​Herečka sa momentálne vytešuje z rozkošnej dcérky Emy, ktorú priviedla na svet len pred pár mesiacmi. Napriek rodičovským povinnostiam sa z televíznych obrazoviek nevytratí a už čoskoro ju môžete vidieť v novom seriáli Delukse, kde stvárňuje chyžnú pracujúcu v luxusnom hoteli. 

Delukse Zdroj: JOJ

​Sledujte seriál Delukse už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ!