Budete plakať od smiechu: Upútavka k novému seriálu Delukse si vás okamžite získa!

Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a zaujímavé zákutia butikového hotela sú zárukou kvality tohto vynikajúceho seriálu. Pozrite si prvé zábery a zasmejte sa na komických situáciách, ktoré pravidelne vznikajú v tomto výnimočnom hoteli.

Pripravte si bránice, pretože už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ môžete sledovať nový komediálny seriál Delukse, ktorý sa bude odohrávať v hotelovom prostredí. Diváci môžu nazrieť za dvere luxusného hotela, v ktorom by zaručene chceli bývať, ale nie v ňom pracovať. Obetaví zamestnanci robia všetko preto, aby sa hostia u nich cítili dobre. Nepríjemný majiteľ chce za každú cenu niekoho vyhodiť a čaká na vhodnú príležitosť. Každá epizóda má samostatný príbeh s novými hosťami a komplikáciami.

​​Jednu z hlavných postáv si zahrá Zuzana Fialová, taktiež sa môžete tešiť na Ivana Vojteka, Ľuboša Kostelného, Alexandra Bártu či Gabiku Marcinkovú. „Rôznorodé charaktery zamestnancov hotela a nenávidený majiteľ sú hlavnými hýbateľmi deja. Snažíme sa priniesť kvalitnú zábavu, pri ktorej si diváci oddýchnu od každodenných problémov,” prezrádza tvorca seriálu. Pozrite si skvelú upútavku na Delukse a nalaďte sa na náš nový komediálny seriál. 

Sledujte seriál Delukse už čoskoro na JOJke!