Tajomstvo vyplávalo na povrch: Mamba Dasha už nedokázala utajiť radostnú novinku!

Tony Porucha a Mamba Dasha sa už deväť mesiacov radujú z rozkošného synčeka. Rodičia dali ich prvému potomkovi netradičné meno Manolo a teraz šokovali fanúšikov ďalšou novinkou.

​​​​Obľúbená speváčka a herečka Dáša Šarközyová alias Mamba, ktorú poznáte ako kaderníčku Sašu z nášho seriálu Pravá tvár, je už niekoľko mesiacov matkou. So svojím priateľom Tonym Poruchom sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka. Temperamentná tmavovláska prežívala druhý stav naozaj emotívne a na svojom Instagrame sa z neho pravidelne nadchýnala. Inak to nie je ani po narodení ich prvého potomka, ktorému dali netradičné meno Manolo. Zaľúbený pár pravidelne zásobuje rozkošnými fotografiami sociálne siete a fanúšikovia ich za to zbožňujú. Teraz majú snúbenci ďalšiu novinu, s ktorou sa podelili na Instagrame. ,,Manolko, máme domček. Ty ešte nevieš čo sa práve stalo, ale my sme najšťastnejší, že sa nám podarila táto vec a ty budeš mať nádherné detstvo a istotu, ktorá tu pre teba bude celý život," zdôverila sa speváčka. Roky snívania a mesiace organizovania sa vyplatili a mladá rodinka sa môže tešiť z nového domu.

​Tonyho Poruchu už čoskoro môžete vidieť v novom komediálnom seriáli Delukse, kde si zahrá pomocníka v kuchyni luxusného hotela. 

View this post on Instagram

?❤️ Manolko, mame domceeeek!???.. Ty este nevies co sa prave stalo, ale my sme najstastnejsi, ze sa nam podarila tato vec a ty budes mat nadherne detstvo a istotu, ktora tu pre teba bude cely zivot?.. Roky snivania, planovania, mesiace organizovania, hladania, stresu a teraz je to konecne tu!?.. Este je strasne vela prace pred nami, ale to uz bude len radost ?.. Budeme vas tu najblizsie tak trosku spamovat, pytat sa, radit-ale zaroven si tu najdu rady aj ini ludia, ktori mozno prechadzaju tym istym, takze si navzajom pomozeme?.. A niekoho mozno len bude bavit byt svedkom toho, ako si vytvarame a zariadujeme nas novy domov❤️.. Dakujeme, ze v tom budete s nami☺️?.. A ak mate nejake zakladne rady, alebo uz rovno tipy na cokolvek od plotu, bazenu, cez kuchynu, obklady, az po doplnky, kludne piste do komentu-budeme vdacni?.. Majte krasny den?.. PS: Drago sa rozhodol, ze bude mat na fotke iba chvostik? #family #love #home

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha) on

Sledujte nový seriál Delukse už čoskoro na JOJke!