Odštartovali sme roadshow Delukse: Takáto skvelá atmosféra bola na kinopremiére nového seriálu!

Máme za sebou exkluzívnu kinopremiéru dvoch častí najnovšieho komediálneho seriálu televízie JOJ. Fanúšikovia sa mohli stretnúť s obľúbenými hercami a vypočuť si zaujímavosti z nakrúcania.

Túto sobotu mala roadshow Delukse svoju premiéru na Mágio Pláži v Bratislave, kde sa fanúšikovia mohli stretnúť s obľúbenými hercami či tvorcami nového komediálneho seriálu. Všetkých poctivo vyspovedala moderátorka Erika Barkolová a potom si diváci mohli pozrieť dve epizódy zo seriálu Delukse. Nálada bola vynikajúca a všetkým sa naša seriálová novinka veľmi páčila.

​V ďalších mestách pokračujeme už v klasických kamenných kinách. V piatok 23. augusta bude premietanie o 18:00 hod. v ZOC MAX Prešov, autogramiáda sa začína o 17:00 hod. Nasledujúci deň 24. augusta môžete hercov stretnúť v OC ATRIUM OPTIMA Košice, kde sa autogramiáda tiež začne o 17:00 hod. a o 18:00 hod. je premietanie. V pondelok 26. augusta sa stretnutie a premietanie koná v ZOC MAX Žilina a nasledujúci deň 27. augusta v OC MAX Nitra. Obe akcie začínajú o 17:00 hod. autogramiádou a o 18:00 hod. premietaním.

Ak teda chcete stretnúť hercov a pozrieť si predpremiéru nového komediálneho seriálu Delukse, príďte do niektorého z kín!