Tuli Vojtek ako protivný zloduch: Takéhoto šéfa by ste určite nechceli!

Ivan Vojtek si zahrá v seriáli Delukse jednu z hlavných postáv, ktorou je majiteľ hotela Gabriel Kraken. Zamestnanci sa ho boja a robia všetko, čo mu vidia na očiach, len aby ich nevyhodil.

Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a zaujímavé zákutia butikového hotela sú zárukou kvality nového komediálneho seriálu Delukse, ktorý na obrazovkách televízie JOJ štartuje už v septembri. Tešiť sa môžete na Zuzanu Fialovú, Alexandra Bártu či Gabiku Marcinkovú. Jednu z hlavných úloh si zahrá Ivan Vojtek, ktorý stávrňuje majiteľa hotela Gabriela Krakena.

​Gabriel je pod papučou a do hotela Danubia Queen sa chodí vyvršovať. Stáva sa z neho cholerik, ktorý je presvedčený o svojej pravde. Zamestanci sa ho boja, pretože stačí jedna malá chybička a Kraken je schopný každého vyhodiť. ,,Režisér mi povedal, že budem za zlého, protivného a zbabelého. Som majiteľ hotela a každý odo mňa niečo chce. Fotím sa len s celebritami, ale aby sa to moja žena nedozvedela," prezradil Vojtek. Tuli sa zhostil svojej úlohy geniálne a naozaj sa máte na čo tešiť. ,,Všetko beriem ako výzvu a snažím sa, aby diváci neprepínali na iný kanál, keď ma zbadajú," smeje sa Ivan. Pripravte si bránice, pretože seriál Delukse prináša skvelý humor, z ktorého vás budú bolieť bránice. 

Sledujte nový komediálny seriál Delukse od 4. septembra na JOJke!

Tagy: Ivan Vojtek