Toto musíte počuť: Obľúbení herci Fischer a Žulčák spievajú v kapele!

Daniel Fischer a Daniel Žulčák okrem toho, že sa venujú herectvu majú spoločnú vášeň, ktorou je hudba. Obaja pôsobia v kapele Orchester Jeana Valjeana, kde ich môžete počuť nielen spievať, ale aj vidieť ako im to výborne ide s hudobnými nástrojmi.

Už budúci týždeň na obrazovkách televízie JOJ štartuje nový komediány seriál Delukse. O skvelý humor sa postará určite aj Daniel Fischer, ktorý pracuje v hoteli ako recepčný. Viktor je zamestnanec, ktorý plní príkazy do bodky a všetko berie príliš vážne. Avšak keď sa od neho očakáva improvizácia, zlyháva a všetko domotá. Ako recepčný je vynikajúci, lenže na nič nemá vlastný názor a častokrát je zakríknutý a bojazlivý. Zamiluje sa do chyžnej Lenky, no nevie nájsť odvahu, aby ju pozval na rande.

​Keď má Daniel Fischer čas na oddych, venuje sa hudobnej skupine Orchester Jeana Valjeana, v ktorej pôsobí ako spevák, ale občas píše aj texty. ,,Hráme tanečnú hudbu a kombinujeme množstvo žánrov. Kapelu som založil na strednej škole a je zložená z hercov," prezradil Fischer. Spolu s ním v skupine pôsobí aj Daniel Žulčák a Lukáš Dóza, ktorých určite poznáte ako skvelých hercov nielen z divadelných dosiek, ale aj z obrazovky našej televízie. 

View this post on Instagram

OJV?príprava na #snd @daniel.fischer3 @lukas_doza @zulchucknoris @vojtogeleta #voice #rockandroll #band ????????

A post shared by OJV - Orchester Jeana Valjeana (@orchesterjeanavaljeana) on

Sledujte komediálny seriál Delukse od 4. septembra na JOJke!