Toto ste o Richardovi Stankem určite nevedeli: Čo by robil, keby nebol hercom?

Na obrazovky televízie JOJ prichádza nový komediálny seriál Delukse, kde zahviezdi aj Richard Stanke, ktorý stvárňuje gynekológa ochotného získať srdce svojej manželky naspäť a zabrániť rozvodu.

V novom komediálnom seriáli Delukse sa môžete tešiť na skvelé herecké obsadenie. Medzi špičku tých najlepších určite patrí aj Richard Stanke, ktorý stvárňuje manžela riaditeľky hotela Róberta Gráca. Počas manželstva s Adelou (Zuzanou Fialovou) sa dlho pokúšali o dieťa, no neúspešne, preto sa začali vzájomne odcudzovať. Riaditeľka hotela sa rozhodne opustiť manžela, no Róbert sa s rozvodom nechce zmieriť a stále sa pokúša naspäť získať jej srdce. Je ochotný urobiť čokoľvek a často sa dostáva do komických situácií, z ktorých nevie nájsť východisko.

​Rišo si spoluprácu s hercami na pľaci veľmi pochvaľuje, ale čomu by sa venoval, keby nebol hercom? ,,Chcel by som byť v kontakte s ľuďmi, možno produkcia, ale určite by som nechcel byť zatvorený v kancelárii a mať monotónne povolanie," prezrádza Stanke. Nenechajte si ujsť skvelý komediálny seriál Delukse, začíname už budúci týždeň.

Sledujte komediálny seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!