Lazníci na čele s Latinákom predstierajú profesionálov: Ako to s nimi dopadne v Delukse?

Exkluzívne prostredie hotela, celebritní hostia a vynikajúci personál sú zárukou úspešného fungovania hotela Danubia Queen. Ale čo sa stane, keď im do práce začnú zasahovať profesionáli z dediny?

Komediálny seriál Delukse sa odohráva v päťhviezdičkovom hoteli, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu. Personál sa dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť. Keďže sa však za ohrozených zamestnancov postaví riaditeľka Adela, majiteľ je nútený všetkých nahradiť za jazdy. Do akcie zavolá hotelových odborníkov priamo zo stredného Slovenska. Novým manažérom sa má stať Ferko, ktorého stvárňuje Lukáš Latinák a parťákov mu robí Robo Jakab a Juraj Kemka.

​Novému persnonálu sa vôbec nedarí a dostávajú sa do nepríjemných situácií, ktoré nezvládajú riešiť. ,,Je to veľmi dobre napísané, tento diel sa mi páčil a boli sme skvelá partia na pľaci," prezradil Latinák. Každá epizóda je postavená na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Tešiť sa môžete na skvelé herecké obsadnie, zaujímavý príbeh a kvalitný humor. Začíname už v stredu, kedy odvysielame dve epizódy po sebe. 

Sledujte nový komediálny seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!