Kočiš a Dzuríková si poriadne skočia do vlasov: Gabika mu kvôli jeho nevere prichystá nečakanú pomstu!

V seriáli Delukse si Peter Kočiš a Gabika Dzuríková zahrajú manželský pár, ktorý momentálne prechádza krízou. Obaja sa ubytujú v hoteli Danubia Queen, kde medzi sebou rozpútajú vojnu.

Bláznivé príbehy hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale rozhodne nie pracovať, pokračujú ďalšou epizódou. V hoteli Danubia Queen sa ubytuje operná diva (Gabika Dzuríková) a je pevne rozhodnutá počas svojho pobytu utratiť toľko peňazí, koľko sa len dá. Ako sa ukáže, jej cieľom je spôsobiť čo najväčšiu škodu manželovi (Petrovi Kočišovi), ktorý ju začal podvádzať s mladou speváčkou. Manažér Daniel a Samo sa tejto príležitosti k dobrému zárobku veľmi potešia a opernej speváčke splnia každú požiadavku.

​Na pľaci sa počas nakrúcania stretla skvelá partia hercov, ktorí si vynikajúco rozumeli a spoluprácu si veľmi pochvaľovali. ,,V seriáli hrám manžela, ktorý je pod papučou. S Gabikou sa mi veľmi dobre spolupracovalo, pretože sa poznáme už dlhšie. Táto postava sa mi veľmi páčila a s chuťou som si to zahral," vysvetľuje Kočiš. Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a jedinečné zákutia hotela sú zárukou kvality tohto seriálu, preto si ho určite nenechajte ujsť. 

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!