Zuzana Fialová sa ukázala v spoločnosti s týmto fešákom: Aha, ako im to spolu pristane!

Obľúbená herečka momentálne hviezdi v seriáli Delukse a nedávno sa zúčastnila roadshow po viacerých slovenských mestách. Zuzana na autogramiádu v Prešove však neprišla sama, ale s výnimočným sprievodom.

​Zuzana Fialová hrá v seriáli Delukse jednu z hlavných postáv, ktorou je riaditeľka hotela Adela Grácová. Adela berie svoju prácu príliš vážne a stáva sa z nej workoholička a perfekcionalistka. Vo vypätých situáciách podlieha záchvatom paniky, ktoré ju paralyzujú. ,,Je to roztržitá, férová riaditeľka, ktorá chce svojím zamestnancom len to najlepšie. Stojí medzi nimi a majiteľom, ktorý má nezmyselné požiadavky, z čoho je vždy v strese," prezradila Fialová.

​Herci zo seriálu Delukse sa nedávno zúčastnili roadshow po viacerých slovenských mestách. Zuzana na autogramiádu do Prešova neprišla sama. Spoločnosť jej robil štvornohý maznáčik Rudko, ktorý okamžite pútal pozornosť. ,,Psa máme v striedavej starostlivosti, takže sa mu každý venuje a je poslušný," vysvetľuje herečka. O psíka sa stará so svojím bývalým manželom a Rudko im robí obrovskú radosť.

View this post on Instagram

Jazyky po kolená. Dusno pred búrkou. Zázrivá, moja láska. #orava #našoukrajinou #najkrajšieprázniny

A post shared by Zuzana Fialová (@zuzana_fialova_official) on

Sledujte seriál Delukse dnes o 20:35 hod. na JOJke!