Ňusi Bárta a Henrieta Mičkovicová sú zohratá dvojica: Aký je ich recept na šťastný vzťah?

Obľúbený herec momentálne hviezdi v seriáli Delukse. Nakrúcanie bolo časovo náročné, no Ňusi si vždy našiel čas na svoju priateľku Henrietu a ich dcéru.

Komediálny seriál sa odohráva v päťhviezdičkovom hoteli Danubia Queen, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu. Alexander Bárta zohráva v Delukse veľmi dôležitú úlohu a ako manažér hotela rieši všetky problémy a zahraňuje zamestnancom krky. Hoci každý nakrúcací deň začínal o piatej hodine ráno, Ňusi si vždy našiel čas na oddych a relax. ,,Keď nepracujem, tak rád spím, cvičím a chodím na jogu. Venujem sa športu a som veľmi rád, keď môžem tieto aktivity spojiť s dcérou a Henrietou," prezradil Bárta. 

​Ňusi a Henrieta tvoria už dlhé roky harmonický pár, hoci je medzi nimi väčší vekový rozdiel. Obaja sa venujú herectvu, a preto je niekedy veľmi náročné tráviť spolu vytúžený čas. Podľa Mičkovicovej je potrebné využiť každú voľnú chvíľku. ,,Musíte si naplánovať čas. Chodievame na výlety a treba sa o vzťah starať," vysvetľuje Bárta. Viac vám prezradí priložená reportáž. 

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!