Deťom už nemusíte čítať rozprávky: Urobí to za vás Zuzana Fialová ONLINE!

Zuzana Fialová v tomto ťažkom období ukázala srdce a empatiu. Rozhodla sa aspoň na krátky čas odbremeniť rodičov a každý večer prostredníctvom živého vysielania na Instagrame číta deťom rozprávky.

Zuzana Fialová je vynikajúca herečka, ktorá hviezdi nielen na divadelných doskách, ale aj pred televíznymi kamerami. Určite si ju všetci pamätáte ako ustráchanú riaditeľku hotela z nášho seriálu Delukse. Charizmatická tmavovláska svoju prácu miluje, no niekedy jej ostáva naozaj málo času na svoje koníčky.

​Teraz je všetko inak a Zuzana sa v období karantény venuje maľovaniu a vytvára naozaj krásne obrazy. ,,Mám nádherný ateliérový byt, kde môžem maľovať. Mám tam všetko, čo potrebujem," prezradila herečka. Okrem tejto jej záľuby sa rozhodla pomôcť rodičom, ktorým už došli všetky nápady, ako zabaviť svoje deti. ,,O päť minút budem čítať rozprávku pre vaše deti. Keď si chcete oddýchnuť, zapnite si môj live Instagram. Možno to niekomu pomôže a oddnes každý večer, kým bude treba o 19:30 hod." napísala Zuzana na sociálnu sieť.