Na JOJku sa vracia komediálny seriál Delukse: Kedy si ho budete môcť opäť pozrieť?

Exkluzívne prostredie hotela, celebritní hostia a vynikajúci personál sú zárukou úspešného fungovania hotela Danubia Queen. Pútavý dej a skvelé herecké obsadenie si budete môcť opäť naplno vychutnať, keďže seriál Delukse sa vracia na JOJku!

Komediálny seriál Delukse sa odohráva v päťhviezdičkovom hoteli, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu. Personál sa dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť.

Tento seriál priniesol na televízne obrazovky kvalitnú zábavu, ktorá oslovila široké spektrum publika. Postavený je na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Kvalitný humor, zaujímavé príbehy a vynikajúce herecké obsadenie si vás naplno získali a ak aj vy patríte k jeho fanúšikom, máme pre vás skvelú správu. Seriál Delukse sa od 9. septembra vracia do vysielania JOJky. Budete si ho môcť vychutnať každú stredu po seriáli Prázdniny!

O čom je seriál Delukse?
Päťhviezdičkový hotel Danubia Queen majú pod palcom riaditeľka Adela a manažér Daniel. Obaja sú profesionáli na svojom mieste a prevádzku zvládajú dokonale. Teda až do okamihu, keď hotel zmení vlastníka. Nový majiteľ je absolútne presvedčený, že s budovou získal aj najhorší personál na svete a vyhlási, že pri najmenšom probléme budú všetci vyhodení a nahradení ozajstnými profíkmi. Na prvý pohľad sa nie je čoho báť. To by však za hlavným pultom nemohol sedieť ten najpopletenejší recepčný Viktor, šéfkuchárom by nemohol byť najcholerickejší michelinský maniak a riaditeľka hotela by nesmela čeliť náletom chorobne žiarivého manžela Róberta. Ako to už v bláznivej komédii býva, v každej epizóde sa v hoteli ubytuje niekto, kto hotelový personál poriadne preskúša. Napríklad indický kráľ, ktorý okamžite po príchode záhadne zmizne, či mladý boháč, do ktorého sa beznádejne zamiluje servírka Lily.

Kto si zahral v seriáli Delukse?
Každá epizóda má samostatný príbeh s novými hosťami a komplikáciamiJednu z hlavných postáv si zahrá Ivan Vojtek, taktiež sa môžete tešiť na Zuzana Fialovú, Ľuboša Kostelného, Alexandra Bártu či Gabiku Marcinkovú, ktorí v seriáli stvárňujú hotelový personál. V každej epizóde sa v Danubia Queen ubytujú noví zaujímaví hostia a vďaka ním v seriáli zahviezdia najlepší slovenskí herci ako Zdena Studenková, Diana Mórová, Jozef Vajda, Juraj Šoko Tabaček a mnohí ďalší. Pripravte si bránice, pretože so seriálom Delukse sa poriadne zabavíte!

Sledujte seriál Delukse každú stredu po seriáli Prázdniny na JOJke!

Tagy: Delukse