Zasmejte sa s nami na vtipných momentoch z prvej série Delukse!

Seriál Delukse priniesol na obrazovky TV JOJ kvalitný humor a ten sa čoskoro vráti s druhou sériou! Pripomeňte si s nami vtipné momenty z prvej série.

Diváci v seriáli Delukse mohli nazrieť za dvere luxusného hotela, v ktorom by zaručene chceli bývať, ale nie v ňom pracovať. Obetaví zamestnanci v hoteli Danubi Queen robia všetko preto, aby sa hostia u nich cítili dobre. Každá epizóda priniesla samostatný príbeh s novými hosťami a komplikáciami.

Seriál je založený na charakterovo odlišných postavách, ktoré sú niečím typické. Nechýba recepčný, ktorý všetko dopletie, nie vždy príjemná čašníčka, barman a psychológ v jednom či riaditeľka, ktorá (takmer) všetko vybaví. "Rôznorodé charaktery zamestnancov hotela a nenávidený majiteľ sú hlavnými hýbateľmi deja. Snažíme sa priniesť kvalitnú zábavu, pri ktorej si diváci oddýchnu od každodenných problémov,” prezradil producent seriálu. A na poriadne bláznivú jazdu sa môžete tešiť aj v druhej sérii!

V seriáli si okrem ľudí strihol úlohu aj had a bolo to teda poriadne zviera!

​V seriáli Delukse nevyzerá vždy všetko tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Viktor Hromádka o tom vie svoje, no niekedy je už neskoro vysvetľovať...

​Do problémov sa častokrát zamotali aj medzinárodní hostia. Policajt v podaní Juraja Tabačeka rozhodne stojí sa zhliadnutie!

A nechýbali ani viaceré pikantné scény, o jednu z nich sa postarala recepčná Lily. Takúto kolegyňu by si prialo veľa chlapov!

​Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a zaujímavé zákutia butikového hotela sú zárukou kvality tohto vynikajúceho seriálu. A na skvelé herecké obsadenie, do ktorého pribudnú nové herecké posily, ktoré zaručia opäť skvelý humor, sa môžete tešiť už onedlho. 

Seriál Delukse sa už čoskoro vráti na obrazovky TV JOJ s druhou sériou!

Tagy: Delukse