Zohratú partičku v seriáli Delukse doplní TÁTO krásna herečka!

Seriál Delukse sa pýši hviezdnym obsadením a v novej sérií k nemu pribudne ďalšia známa herečka.

Je ňou sympatická Dominika Morávková, ktorú ste na obrazovkách TV JOJ mohli vidieť v seriálu Divoké kone či Dr. Dokonalý. Herečka doplní zohratú partičku a prezradila nám, v akej úlohe ju v seriáli uvidíme. "Hrám postavu Niki. Je to vášnivá kuchárka, ktorá chce ísť na jednu prestížnu kuchársku súťaž. V hoteli má vzor, ktorým je šefkuchár Chef," uviedla Dominika.

Krásna herečka rada trávi čas v kuchyni aj vo svojom voľnom čase. "Momentálne je to z každej strany moja priorita," prezradila. Seriálová Niky je mamičkou dvoch detí, preto je pre ňu prioritou pripavovať zdravé a chutné pokrmy pre svoje ratolesti. "Rešim prvé príkrmy pre najmladšieho. Tiež stravu so svojou staršou dcérou, aby aj ona dobre papala," povedala. 

Dominika sa pochválila taktou fotografiou z natáčania druhej série Delukse: "No mohla som dostať vhodnejšiu rolu?"

 

Aj jej dala pandémia koronavírusu zabrať. Keďže sa ocitla častejšie doma, bolo potrebné, aby neustále niečo dobré navarila svojej rodinke. "Začali sme veľa variť a stretávať sa viac za stolom, takže jedlo riešim každý deň, Varím minimálne raz, no niekedy aj trikrát počas dňa. Som kuchárka doma aj v práci," usmieva sa Dominika.

Okrem varenia a hrania si naplno vychutnáva čas so svojimi ratolesťami.

 

Na druhú sériu Delukse sa môžete tešiť už čoskoro na obrazovkách TV JOJ!