Seriál Delukse sa vracia na obrazovky TV JOJ: Prezradíme vám DÁTUM štartu druhej série!

Druhá séria seriálu Delukse prichádza na obrazovky televízie JOJ. Humor, ktorý si obľúbili mnohí diváci si budete môcť opäť vychutnať už v máji.

Generálny riaditeľ televízie JOJ na svojom Facebooku oznámil dátum, na ktorý čakali všetci fanúšikovia Delukse. "Ešte v tejto sezóne rozbehneme nové príbehy populárnej komediálnej série Delukse. Druhá séria tentokrát prinesie osem uzavretých epizód, v ktorých nebudú chýbať hviezdni hereckí hoteloví hostia, ale aj pokračovanie liniek obľúbených postáv, ktoré doplní nový zástupca riaditeľky, Marián Mitaš, a nová posila v kuchyni, Dominika Morávková. Druhú sériu Delukse štartujeme od stredy 19. mája," napísal Marcel Grega na svojom Facebooku.https://www.facebook.com/marcelgregatvjoj/posts/2947741622137688

Prvá séria seriálu skončila doslova katastrofálne. Potom ako Kraken skoro zastretlil manažérku hotela Adelu Grácovú, hrozí mu väzenie. Adela ja však, našťastie, v poriadku. Kraken namiesto väzenia skončí na psychiatrii. Úlohou Adely je podávať majiteľovi hotela všetky informácie o dianí v ňom. Riaditeľka mu ale nehovorí úplne všetko. Na hotel Danubia Queen si medzi tým brúsi zuby Vladko Kováčik, riaditeľ konkurenčného hotela. 

V pokračovaní bláznivej komédie Delukse nebudú chýbať hviezdni epizódni herci, ale aj nové postavy. Medzi nimi napríklad zástupca riaditeľky Peter a mladá kuchárka Niky. Každá epizóda je uzavretá a prinesie jeden vtipný príbeh.

Nová séria Delukse prichádza na obrazovky TV JOJ už 19. mája 2021! 

Tagy: Delukse