Ježíšku na krížku je späť: TOTO nám Daniel Fischer prezradil o svojej postave v Delukse!

Daniel Fischer v seriáli Delukse stvárňuje jednu z najobľúbenejších postáv. Rola Viktora Hromádku mu perfektne sadla a jeho fráza "ježíšku na krížku" sa stala akýmsi heslom seriálu.

Pre postavu Viktora je charakteristická popletenosť. Nič nepochopí na prvýkrát a často dostáva do rôznych ošemetných situácií.  Taktiež mu nejde improvizácia, no napriek tomu ho má rád celý hotelový kolektív a s ním aj diváci seriálu Delukse. "Vnímal som, že sa ľuďom páči moja postava," prezradil nám Daniel Fischer. "Viktor si získal divákov tým, že je celý dopletený a tým vznikajú vtipné a bláznivé situácie," povedal. 

Viktora charakterizuje hláška "ježíšku na krížku", ktorá u divákov TV JOJ zľudovela. "Táto veta sa nesie celým seriálom, je to niečo, čo patrí k Viktorovi. Keď som niekoho na ulici stretol vždy ju spomenie," priznal sympatický herec, ktorý sa čoskoro stane oteckom

Zdroj: TV JOJ

​Aj v druhej sérií sa máme na čo tešiť. Ako priznal Daniel, Viktor sa nezmení a opäť sa dostane do kurióznych situácií.  "Druhá séria bude rovnako bláznivá a Viktor bude rovnako dopletený a stále bude do niekoho platonicky zamilovaný," prezradil exkluzívne pre JOJ herec.

Obľúbenú seriálovú hlášku "ježíšku na křížku" si budete už onedlho môcť vychutnať v pokračovaní seriálu Delukse na obrazovkách TV JOJ!