Dominika Kavaschová na rovinu o tehotenských problémoch: TOTO pozná každá žena v očakávaní!

Sympatická slovenská herečka sa onedlho stane maminou. Na rovinu nemá problém podeliť sa ani o problémy, ktoré trápia každú ženu v očakávaní.

Problémom, ktorý pozná každá tehotná žena je hľadanie správnej polohy na ležanie. S tým má problém aj Dominika, ktorá by tehotenstvo už len ťažko zamaskovala. "Už skoro tri hodiny hľadám polohu na spanie. Je to ozaj skvelá činnosť, ktorá vo mne absolútne, ale že absolútne nevyvoláva agresiu. Keď už aj nájdem nejakú vhodnú, zrazu treba mi cikať a potom, keď je aj to splnené, upchajú sa mi dutiny a mám plný nos... Ou yeah!" Posťažovala si Dominika, ktorú ste mohli vidieť v seriáli Delukse na obrazovkách televízie JOJ.

Dominika sa už nemôže dočkať toho, kedy sa stane maminou, no napriek tomu nemá problém hovoriť na rovinu o problémoch, ktoré s tehotenstvom súvisia. 

Zdroj: IG/donda_kawa

Dominiku charakterizuje jej priamočiarosť. Brunetka nemá problém na rovinu povedať o svojich problémoch. Prostredníctvom svojho Instagramu často komunikuje s fanúšikmi. Jej profil je známy vtipnými príspevkami. Práve humor je to, čo Dominiku spája s jej partnerom, hercom, Danielom Fischerom, ktorý stvárňuje postavu Viktora v seriáli Delukse.

Herci sa čoskoro stanú rodičmi svojho prvého dieťatka!  

Zdroj: IG/donda_kawa

Obľúbenú seriálovú hlášku "ježíšku na křížku" si budete už onedlho môcť opäť vychutnať v pokračovaní seriálu Delukse na obrazovkách TV JOJ!