Tuli Vojtek v podaní Krakena sa v druhej sérii Delukse doslova zblázni!

Tuli Vojtek v seriáli Delukse stvárňuje večne nahnevaného majiteľa hotela. V druhej sérií jeho postavu čaká zaujímavý osud.

Koniec prvej série seriálu skončil skutočne dramaticky. V poslednej časti zaúradoval hlavne Gabriel Kraken, ktorého stvárňuje Tuli Vojtek. Aj z tohto dôvodu sa dostane majiteľ hotela do blázinca. Odtiaľ bude riadiť hotel, no nebude to vždy také jednoduché. "Také osudy, aké mňa postihli ako majiteľa hotela, tak to budú dosť prekvapení všetci," myslí si herec.

Herec sa druhej sérií veľmi potešil. "Potešil som sa, že vôbec druhá séria uzrela svetlo sveta. Už prvá séria ma bavila. Potom, keď mi Ivan Holub s Peťom Matulíkom dali znať, že sa chystajú nové osudy ústredných postáv, veľmi som sa potešil," priznal Tuli. 

Zdroj: TV JOJ

Postava V Delukse sa mu hrala podľa jeho slov veľmi dobre. "Ja som 36 rokov ženatý, takže sa mi hrala výborne, mohol som si aspoň raz zakričať," zažartoval seriálový Kraken. Svojrázny majiteľ si bude v novej sérií Delukse, ktorú uvidíte na obrazovkách televízie JOJ už o niekoľko dní, dávať poriadny pozor na Kováčika z vedľajšieho hotela!

Nenechajte si ujsť novú sériu Delukse na obrazovkách TV JOJ už od 19. mája 2021!