Kuchárske trio v Delukse vám zaistí okrem chutného menu aj výdatnú dávku humoru!

K seriálu Delukse neodmysliteľne patrí kuchyňa, v ktorej nájdete zaujímavé charaktery. Večne nahnevaného šéfa, vietnamského pomocníka a po novom tiež sympatickú kuchárku Niky.

Stálou súčasťou seriálovej kuchyne bude Ľuboš Kostelný ako Karol - "Chef", ktorý je cholerik, vie veľmi rýchlo vybuchnúť aj sa ľahko uraziť. Ak mu jeho pokoj niekto naruší, dokáže toho človeka aj prizabiť. V zuboch mu občas leží pomocník NioLang v podaní Tonyho Poruchu, ktorý je zároveň priateľom jeho dcéry. Svoje kuchárske umenie v druhej sérií predvedie aj Niky Púpavová, ktorú stvárňuje Dominika Morávková. Tá sa bude práve od Karola učiť jeho umeniu michellinského kuchára.

So svojimi postavami majú herci veľa spoločného. Ľuboš Kostelný je veľkým milovníkom varenia. „Baví ma proces varenia a hlavne, keď sa mi to podarí. Jedlo sa odvíja od mojej nálady. Mám veľmi rád dobré reštaurácie a služby, preto som kritický,“ priznal seriálový Karol Pokorný. Milovníčkou dobrého jedla je aj Dominika Morávková, ktorá nedá dopustiť na vegánsku stravu. "Varím od bodu A do bodu B, ešte sama tak úplne nevymýšľam, rada spoznávam chute," priznala sympatická herečka.  

Tony Porucha sa netají tým, že pravidelne cvičí a konzumuje preto veľa zdravých surovín. Na svoj Instagram pridáva rôzne zdravé recepty, ktorými sa môžete inšpirovať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)

Nenechajte si ujsť novú sériu Delukse s kuchárskou partičkou na obrazovkách TV JOJ už túto stredu o 20:35! 

Tagy: Delukse