Štefan Martinovič ako manžel Slávky Halčákovej? Aj TOTO vás čaká v pokračovaní Delukse!

Komediálny seriál Delukse sa dnes vracia na obrazovky televízie JOJ hneď s dvomi premiérovými časťami a máte sa skutočne na čo tešiť.

V seriáli opäť uvidíte tzv. "guess stars", nové postavy v každej epizóde, ktorých bude celkovo osem. Hneď v prvej časti premiérovej série uvidíte Štefana Martinoviča a Slávku Halčákovú ako manželský pár. Martinovič si zahrá postavu Vendelína Wemena. A prečo s dvojitým W? Pretože to vraj znie viac americky! "Hotel máme síce zadarmo, ale jedlo nie. Z minibaru nič nebrať. To, čo tu stojí fľaša minerálky, by na Domaši stála borovička," zaznie dnes v seriáli. 

 

A kde je majiteľ hotela, keď ho jeho návštevníci najviac potrebujú? Gizka má na to úprimnú odpoveď: "V blázinci, ale riaditeľka do blázinca ešte nešla," povie na rovinu chyžná. Do hotela príde nová posila - Niky Púpavová a Viktorov milostný život sa opäť dostane do popredia. Niky u Viktora vzbudí veľký záujem a o to viac, keď zistí, že je to len "obyčajná kuchárka". To, ako sa bude vyvíjať ich vzťah, sa dozviete počas najbližších týždňov na obrazovkách TV JOJ!

 

Nenechajte si ujsť novú sériu Delukse na obrazovkách TV JOJ už dnes o 20:35! 

Tagy: Delukse