Bláznivá Benčíčka varuje Adama: Priveď naspäť Margarétu, mám pre ňu odkaz!

Ako zareaguje Adam?

Kto je to tá Margaréta? Túto otázku si kladie asi takmer každý fanúšik seriálu Divoké kone od počiatku seriálu. Toto meno padlo z úst viacerých postáv už niekoľkokrát. Albert ho spomína v súvislosťou so spomienkami na detstvo, bláznivá Benčíčka o nej hovorí vždy, keď vidí Hanu. Totožnosť tejto postavy však zatiaľ známa nie je.

Adam, ktorý momentálne smúti za Hanou a zároveň bojuje na rodinnom fronte za záchranu otcových koní a synovca Filipa, sa dnes vyberie na chrbte koňa k jazeru, aby mal aspoň na chvíľu pokoj a čas na zamyslenie. Tam stretne práve bláznivú Benčíčku, ktorá začne spomínať Margarétu. „Je to tvoja chyba, že odišla,“ vysloví nečakané obvinenie. Mladý pilot na ňu zmätene pozerá a nerozumie, o čom to hovorí. Jediná súvislosť, ktorá mu schádza na um, je práve Hanin odchod. Má Benčíčka na mysli Hanu?

Stará žena, ktorá býva pri jazere, mu začne dohovárať: „Musíš ju priviesť naspäť mám pre ňu dôležitý odkaz!“ Adam však bláznivej starenke neverí a ona vtedy prichádza so zásadným argumentom: „Opýtaj sa svojho otca!“ Dá Albert Adamovi odpovede, ktoré potrebuje? Sledujte Divoké kone dnes o 20:30 na JOJke!