Aj Mimo má svoje limity: Kam je kvôli moderovaniu schopný zájsť?

Obľúbený spíker má obrovskú fanúšikovskú základňu medzi svojimi priateľmi.

Tvár Milana „Mima“ Ambróza je pre mnohých divákov televízie JOJ zatiaľ veľkou neznámou. Nikto si ale nemôže pomýliť jeho nezameniteľný hlas, s ktorým sa stretávajú poslucháči komerčného rádia. Veselý spíker v minulosti tvrdil, že sa na pozíciu televízneho moderátora nehodí. No od 5. mája sa s ním budeme stretávať v magazíne Dobré ráno. V relácii bude tvoriť moderátorskú dvojicu s Kristínou Guštafíkovou. Jeho názor na prácu v televízii zmenila náhoda: „Ja som nechodil na žiadne kastingy do televízie. Hovoril som si, že keby sa našiel program, kde by som si vedel samého seba predstaviť, tak by som to skúsil. Nakoniec ma zavolali na kamerové skúšky do Dobrého rána.“

Sympatický Mimo si s mikrofónom rozumie už dvanásť rokov. Má teda množstvo skúseností nielen z rádia, ale aj z moderovania festivalov. Počas nich sa podľa spíkera hranica zábavy posúva trochu nižšie, a to najmä vtedy, keď sa na nich podáva alkohol: „Tu sa znesú aj tie tvrdšie fóry. Zásadu mám ale takú, že nie som vulgárny na pódiu. Mne sa nepáči, keď sa len tak bezúčelovo povie nejaký vulgarizmus,“ prezradil svoje moderátorské limity. 

Na sociálnych sieťach sú na Milana veľmi pozitívne reakcie: „To sú všetko moji známi,“ povedal s humorom sebe vlastným. Na facebookovskej stránke „lajkovali“ fotografie a nové informácie o Dobrom ráne okrem divákov televízie JOJ aj jeho blízki: „Dokonca aj kamaráti zo strednej školy, ktorých som nevidel aj desať rokov. Naozaj všetci majú radosť z toho, že tam budem a že si ma budú môcť pozrieť.“ Na nedostatok diváckeho záujmu sa teda budúci moderátor Dobrého rána nemôže sťažovať.

Nenechajte si ujsť aj sympatického Milana Ambróza v magazíne Dobré ráno 5. mája o 5:55 na JOJke

Čítajte viac: 

Premiéra zvučky: Pozrite si, ako bude začínať vaše Dobré ráno!

Chlapci z liečebno-výchovného sanatória prekonali sami seba!

Aké bude Dobré ráno? Ponúkame vám exkluzívny pohľad do štúdia!