Ranný adrenalín moderátorov Dobrého rána: Vstávanie o 4:30!

Bez čoho si nevedia predstaviť začiatok dňa?

Na moderátorov magazínu Dobrého rána čaká každý deň veľká výzva. Budú si musieť zvyknúť na vstávanie o 4:30.„Zažil som už situáciu, keď som na jedno fotenie do JOJky zaspal. Budík ma nejako nezobudil. Tak som sa strašne zľakol. Neviem si predstaviť, že by som neprišiel na živé ranné vysielanie. To by bol, slušne povedané, priekak,“ priznal sa modrooký moderátor k svojmu zlyhaniu. Pavel si vie vychutnávať ale chvíle, kedy nemusí vstávať naplno: „Ráno mi robí dobre, keď som na hoteli, vstanem a nemusím nič robiť. Idem dole na raňajky, ktoré sú pre mňa pripravené.“

Kristína Guštafíková si na skoré vstávanie už zvykla. Ráno ju budí jej malý syn, ktorý neholduje dlhému vyspávaniu: „Som na materskej. Ráno sa budím s tým, že dokelu, prečo nespí, prečo už vstáva o takomto čase? A ja by som si ešte najradšej zdriemla.  Teraz sa budem budiť s tým, že je ešte oveľa skôr. Nastavím sa na to. Musím si dať kávu,“ hovorí odhodlaná mamička. Spíker Mimo Ambróz je jediný zo štvorice, ktorý nemá problém vyskočiť ráno z postele. Priznáva, že má nastavený vojenský režim aj napriek tomu, že sa nezúčastnil povinnej vojenskej služby: „Ja ráno iba vstanem, oblečiem sa a idem. Potrebujem desať minút maximálne.

Nezabudnite si zapnúť magazín Dobré ráno už 5. mája o 5:55 na JOJke. Naladí vás Dobré ráno – Lepšie ráno so skvelými moderátormi. 

Čítajte viac: 

Premiéra zvučky: Pozrite si, ako bude začínať vaše Dobré ráno!

Chcete byť v centre diania? Príďte na nakrúcanie Dobrého rána!

Aké bude Dobré ráno? Ponúkame vám exkluzívny pohľad do štúdia!