Cesta ku šťastiu môže byť naozaj jednoduchá! Občas stačí len pár správnych byliniek

Pričarujte si šťastie pomocou bylinkovej mágie!

Čo je vlastne to šťastie? Zavisí od hmotných statkov, od o kvantity majetkov? Je o peniazoch? Dovolenkách? Drahých jachtách a o titulných stránkach časopisov? Alebo v tom je skutočne čosi viac? Čosi silnejšie. Hodnotnejšie. Trvácnejšie. Je to láska? Sú to naše deti? Radosť? Úsmev? Zavisí naše šťastie naozaj len od POCITU?

O pozitívnom myslení dnes naozaj počúvame z každej strany, pričom slová o tom, ako treba vysielať vesmíru pozitívne vibrácie, sa stávajú otravným klišé a my sme sa v okamihu ocitáme presne tam, kde sme boli. V bubline zvanej „som nešťastný“, „prečo sa mi stále smola lepí na päty“, alebo „čo ak sa mi niečo stane?“ Ale čo ak vám v skutočnosti nič nehrozí? Čo ak vie väčšine zlého zabrániť preniknúť do vášho života, maličké vrecúško „piďi rozmerov“, naplnené voňavými kvetmi? Veríte na kúzla?

Editorka Nového Času pre Ženy Katarína Dobrovodská, ktorú dnes v Dobrom ráne hostili Pali s Lenkou, definitívne áno: "Existujú rôzne amulety, škapuliare, vrecúška, ktoré stačí naplniť tou správnou bylinkou.“ V rozhodujúcom momente zaleží len na vás, čo si vo finále chcete pritiahnuť. Každá väčšia túžba má totiž vlastnú bylinku. Podstatné však podľa pani Kataríny je NEČAKAŤ. Žiadne pečené holuby padajúce z neba rovno na váš tanier nečakajte, pokiaľ nezmeníte svoj vlastný postoj.   

Vedeli ste, že aj pocit šťastia sa dá natrénovať?:"Je to ako keď posilňujete telo, rovnako môžete posilňovať mozog.“