Vilo Rozboril prezradil podrobnosti o Dome snov: ČO všetko vlastne vyhrajú víťazné páry?

Nakrúcanie novej šou Dom snov, ktorá vzniká pod taktovkou Vila Rozborila, je v plnom prúde. Zaľúbené páry sa v televíznom projekte, ktorý bude meniť životy, „pobijú“ o svoje vlastné bývanie. To však nie je všetko! Moderátor prezradil, čo vlastne víťazi získajú!

Začiatkom júna sa spustilo nakrúcanie úplne novej šou Dom snov, ktorá bude meniť životy. Ako napovedá už samotný názov, pod moderátorskou taktovkou ostrieľaného Vila Rozborila si zaľúbené páriky zasúťažia o vlastné bývanie. To však nie je všetko! „Bacha, to je vážna vec! My v priebehu celej tej jesennej sezóny v súťažiach „porozdávame“ niekoľko domov rôzne po Slovensku. Bude to naozaj, že dom s vlastným pozemkom, postavený dom, komplet zariadený, urobená záhradka, plotík… Proste víťazovi sa v priebehu jesene viackrát odovzdajú kľúče so slovami: Toto je váš Dom snov. On si ju prenesie dovnútra a bude to ich. Takže, ja sa na to veľmi teším,“ povedal Vilo pre joj.sk.

Diváci budú v šou svedkami silných emócií, ale i romantiky, dobrodružstva, napätia či množstva prekvapení. „Ja to poviem kvôli divákom takto. Bude to mať niečo z Vilomenín, to znamená, že to bude jemne bláznivé a hravé. Bude to súťaž mladých zaľúbených párov o ten Dom snov. Ale, keď hovorím o mladých a zaľúbených pároch, samozrejme, nebude chýbať také niečo ako požiadanie o ruku, svadby... Tým pádom to bude mať niečo možno aj zo Siedmeho neba v takej romantickej polohe,“ vysvetlil Rozboril.