Vilo Rozboril otvorene o pracovnom lete: Z týchto slov by sme si mali brať príklad!

Nová rodinná šou Dom snov štartuje na obrazovkách JOJky už 22. septembra a tomu predchádzalo náročné a intenzívne trojmesačné nakrúcanie, ktoré stále trvá. Leto sa teda pre moderátora nieslo vyslovene v pracovnom duchu.

Prvá klapka nakrúcania šou Dom snov padla začiatkom júna a nakrúcanie sa realizovalo počas celého leta, pričom potrvá až do konca septembra. Štáb sa na čele s moderátorom Vilom Rozborilom presúval naprieč Slovenskom od bratislavských Rusoviec až po Sninu na východe. Nakrúcanie sa realizovalo od skorých ranných hodín, často trvalo až do neskorej noci, a to niekoľko dní za sebou. Je, teda, jasné, že tvorcovia si počas leta veľa oddychu neužili a o dovolenke mohli len snívať. „S oddychom je to teraz komplikovanejšie. Oddych sa nekoná. Ale zas nebudem tajiť, že na jar som mal trošku voľna. Nie kvôli tomu, že by som ho chcel mať, ale kvôli tomu, že lockdown nám nedovoľoval nakrúcať ani Dom snov, ani Siedme nebo. Takže, ja som kvázi oddych mal na jar,“ povedal Vilo pre joj.sk.

Hoci v lete nemal veľa voľných dní, vôbec sa nesťažuje. Práve naopak. Keďže na jar sa nemohlo pre pandémiu nakrúcať, pracovne nabité mesiace si užíval.Je to také dospávanie. Keď štyri dni od rána do noci v takýchto teplotách robíme, tak je to únavné. Keď potom nadránom pricestujem z východu domov, tak ten ďalší deň naozaj prespím. Ale ja som vďačný za to, že veci fungujú tak, ako fungujú. Mám byť strašne nahnevaný, že toto leto nedovolenkujem? Tak nedovolenkujem. Pracujem. Verím, že sa to podarí neskôr v inej časti roka alebo niekedy inokedy. Ja si myslím, že najľahšie je hádzať sa o zem a nadávať na to, čo človek má. Oveľa väčšia frajerina je byť vďačný, za to čo človek má. Mám veľa roboty? Tak nefrflem. Beriem to s pokorou a s vďakou,“ dodal.

Diváci sa v novej šou Dom snov môžu už od 22. septembra tešiť na množstvo zábavy, ale i romantiky, napätia či silných emócií. Zaľúbené páry si pri hre o vlastné bývanie zmerajú svoje sily v rôznych ľahších i ťažších súťažiach a popri tom zažijú veľa prekvapení. Hlavnou výhrou bude novopostavený a kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom a s upravenou záhradou.

Sledujte novú šou Dom snov už od 22. septembra na JOJke!