Wau, v novej šou Vila Rozborila vyrástol už druhý Dom snov: Vieme, kde sa nachádzajú!

Nová rodinná šou Dom snov bude meniť životy zamilovaných párov naprieč celým Slovenskom. Rozprávkových výhier v podobe kompletne zariadeného bývania s vlastným pozemkom bude totiž hneď niekoľko. Každý dom sa pritom nachádza na inom mieste. A my vám povieme, kde!

O novej rodinnej šou Dom snov nemôžeme hovoriť inak než ako o kolosálnom projekte. V priebehu veľmi krátkej doby totiž nielenže vznikol nápad na celú šou, ale sa uskutočnila aj jeho realizácia. Naplánovať mechanizmus, vybrať páry, nájsť vhodné pozemky, kúpiť ich, vybaviť stavebné povolenia, dať dokopy štáb, zladiť sa so stavebnou firmou, postaviť domy a celé to natočiť, je totiž poriadna fuška.Od finálneho nápadu po moment, keď sa to dostane na obraz, neprešlo ani osem mesiacov. Vo februári sme si v JOJke podali ruky, že ideme do toho a koncom septembra vysielame, čo je naozaj šialenstvo už len z toho logistického pohľadu. Kupovať pozemky, vybavovať stavebné povolenia…Všetko sa dialo s brutálnou pomocou práve zo strany Bauholdingu,“ vysvetlil producent Domu snov Peter Núñez.

Obrovská pomoc prišla aj zo strany samospráv, ktoré tvorcom významným spôsobom uľahčili všetky vybavovačky. Podarilo sa to aj vďaka obrovskej ústretovosti všetkých troch starostov. Aj pozemok pri Košiciach, aj pri Dubnici, aj pozemok pri Bratislave sme kupovali s tým, že potrebujeme podporu samosprávy. Všade to samospráva vnímala veľmi pozitívne,“ zhodnotil Núñez.

Podľa čoho sa vyberali páry do šou Dom snov? Pozrite si video:

Sledujte novú šou Dom snov už v stredu 22. septembra o 20:35 na JOJke!