Dom snov bude nabitý emóciami, zábavou a láskou: V TOMTO je úplne iný než ostatné šou!

Nová rodinná šou Dom snov zmení životy zamilovaných párov naprieč celým Slovenskom, pretože víťazi získajú kompletne zariadené bývanie s vlastným pozemkom. Keďže v tomto projekte ide zaľúbencom naozaj o veľa, dajú zo seba maximum. A to so sebou prináša silné emócie, ktoré so sebou strhnú každého!

Už 22. septembra sa na JOJke v šou Dom snov začne cesta zaľúbených snúbeneckých párov za ich vlastným bývaním. To vďaka svojej šikovnosti, zručnosti a sčasti aj šťastiu vyhrajú tí najlepší. Keďže rodinný dom s kompletným zariadením a s vlastným pozemkom je naozaj rozprávkovou výhrou, niet divu, že súťažiaci do toho dajú naozaj všetko. Spolu s nimi to bude veľmi intenzívne prežívať aj moderátor Vilo Rozboril, ktorého po rokoch uvidíme v úplne inej moderátorskej polohe. „Ja si myslím, že to je návrat starej dobrej pozitívnej reality šou, kde sa ukazujú ľudia takí, akí sú. Súťažia a sú extrémne emočne zaangažovaní v tom, že súťažia o neuveriteľne hodnotnú cenu. Tá emócia, čo z toho ide, je v princípe v každom okamihu pozitívna. Zapájajú sa do toho dediny...Tam vyslovene z toho svieti, ako Vilo začínal a za akými reláciami bol. Dlhý čas ho Siedme nebo zadefinovalo, že sa venuje len vážnym veciam, a že hlbší a temnejší tón Vilovi náleží, ale ľavou zadnou vytiahol register zábavných polôh. Myslím, že to ľudí môže veľmi potešiť,“ povedal pre joj.sk producent šou Peter Núñez.

Dom snov bude nabitý silnými a krásnymi emóciami, napätím, zábavou, ale i romantikou a láskou. Na jednotlivých nakrúcaniach všetko veľmi živo prežívali aj ľudia zo štábu a už teraz vám garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. „Celkový koncept, že počas troch relácií niekomu postavíme a darujeme dom, je fakt taký, ktorý v širokom okolí je kolosálny. Dúfam, že to ľudia ocenia a budú sa na tom zabávať tak, ako sme sa bavili my, keď sme to robili. Je okolo toho milión problémov, ale musím povedať, že Vila som tak spokojného dlho nevidel. Takisto ľudia zo štábu. Tie zmeny sú krvavé a ľudia nevládzu, ale keď vidím, že kameramani sa po sebe navzájom pozerajú a krútia hlavami alebo sa smejú, sú zaangažovaní citovo, tak si hovorím, že to môže fungovať. Lebo ľudia zo štábu sú väčšinou otrlí, ťažko k nim emócia dorazí, lebo už videli milión vecí a robia to každý deň. A zrazu, keď vidíte, ako sú zaangažovaní, tak si dovolím dúfať, že nádej na to, aby to bolo u diváka úspešné, existuje,“ dodal Núñez.

Sledujte novú šou Dom snov už v stredu 22. septembra o 20:35 na JOJke!