Kristínu zachránila pred domovom obetavá babka: Mama ju opustila, keď bola ešte dieťa!

O rozprávkovú výhru v podobe kompletne zariadeného Domu snov zabojuje v novej šou Vila Rozborila aj 23-ročná Kristína, ktorá je študentkou masmediálnej komunikácie. Sympatická dievčina si v živote kadečo preskákala. Bola totiž ešte len dieťa, keď ju aj jej súrodencov opustila ich matka.

Kristína sa do šou Dom snov prihlásila spolu s partnerom Milanom, s ktorým tvorí pár už takmer sedem rokov. Študentská láska prerástla do silného citu dvoch ľudí, ktorí spolu chcú prežiť celý svoj život a mať spolu kopec detí. Obaja totiž na vlastnej koži okúsili, aké to, keď človek nemá kompletnú rodinu. Kristína bola totiž ešte malé dieťa, keď ju jej matka opustila a nechala napospas osudu. Našťastie, lásku i zázemie jej dala obetavá babička.Babka sa mi snažila dať všetko čo mohla, vychovávala ma ako vlastnú dcéru. Ako dieťa som nevedela, aký je to pocit mať rodičov, no veľakrát som rozmýšľala nad tým pocitom, aké by to bolo. Keď som videla mojich spolužiakov, ako pre nich chodia rodičia do školy, to bolo pre mňa také cudzie a niekedy som im v dobrom závidela,“ vysvetlila tmavovláska.

Napriek tomu, že ju matka opustila, necíti voči nej nenávisť. „Nedá sa povedať, že jej to zazlievam. Neviem, čo vtedy prežívala, prečo sa tak rozhodla. Skôr jej zazlievam, že za celý život sa mi ani raz neozvala, nekontaktovala, neplatila výživné...nič,“ zhodnotila. Naopak, stará mama je pre ňu všetkým na svete. „Moja babka pre mňa znamená všetko. Je to najdôležitejší človek v mojom živote. Aj vďaka nej som dnes takým človekom, akým som. Vychovala ma, dala mi všetko. Beriem ju ako človeka, ktorý ma vychoval. Volám ju babka, no je to pre mňa mama a otec. Je to najsilnejšia žena akú poznám,“ dodala s úsmevom.

Ako sa bude dariť Kristíne a Milanovi v šou Dom snov? To uvidíte už v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Dom snov