Príbeh, aký napíše len život: Krásnej Veronike prebrala bývalého partnera vlastná matka!

Sympatická blondínka si v živote prešla naozaj ťažkými skúškami. Nielenže jej to s otcom prvého dieťaťa nevyšlo a ostala tak v požehnanom stave sama, ale druhého partnera jej v podstate prebrala jej vlastná mama.

Usmievavá Veronika tvorí so sympatickým Martinom pár už tri roky a vychovávajú spolu dve deti – synčeka Peťka (4) a dcérku Veroniku (2). Podľa jednoduchej matematiky je tak jasné, že staršieho potomka má 24-ročná kaderníčka z predošlého vzťahu. Ten ale skončil skôr, než sa vôbec chlapček narodil. „Nám to už dlhšie neklapalo. Potom sme sa tak dohodli, že to ukončíme. Ja už som vtedy bola tehotná. Akože, bolo to veľmi ťažké...furt som bola sama,“ zaspomínala si so slzami v očiach na ťažké časy. Že sa jej život zmení k lepšiemu, dúfala, keď sa po čase dala dokopy so starším mužom. Partnerstvo so zrelým chlapom videla ako novú šancu. Lenže, vtedy ani len netušila, čo sa udeje.Pred Maťom som sa spoznala s jedným starším mužom. Myslela som si, že mu nebude prekážať, že som tehotná a tak. Nakoniec tam bolo medzi nami strašne veľa rozdielov a našiel si cestu k mojej mame. Teraz sú v partnerskom vzťahu oni dvaja. Už sú aj zobratí. Kebyže sa s ním nerozídem a nestalo by sa to, čo sa stalo, tak ja si myslím, že ja by som tak dobrého otca nenašla Peťkovi,“ zhodnotila Veronika.

To, že jej vlastná matka defacto prebrala partnera, ich vzťahy, pochopiteľne, naštrbilo. Obe ale pracujú na tom, aby sa znovu vylepšili. Istý čas som to brala tak, že mi mama prebrala partnera. Ale potom som si vlastne povedala, že všetci majú právo byť šťastní a keď si vybrala takúto cestu, tak si ju vybrala no...ale narušené sú naše vzťahy. Ale snažíme sa budovať náš vzťah,“ vysvetlila. Keďže si vo vzťahoch s mužmi preskákala kadečím, o to viac je vďačná, že má po svojom boku práve Martina. Ten je nielenže skvelým partnerom, ale aj zodpovedným otcom a dobrým človekom. Vzťahy s mužmi radšej nebudem ani komentovať...mala som všelijakých mužov a práve preto ďakujem, že som spoznala Martina,“ povedala Veronika, ktorá spolu s Martinom už v stredu zabojuje o svoje vysnívané bývanie. Aktuálne totiž z finančných dôvodov bývajú v ubytovni.

Ako sa im zadarí v šou Dom snov? To uvidíte už v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Dom snov