Ako čo najlepšie strhnúť obrus spod tanierov? Vilo Rozboril povedal, v čom je tajomstvo!

Jednou z disciplín, ktorú musia súťažné páry v novej šou Dom snov absolvovať, je aj strhávanie obrusu spod tanierov. Aká taktika je najlepšia? To nám prezradil samotný moderátor Vilo Rozboril.

Moderátor Vilo Rozboril vo svojom profesionálnom živote strhol už nejeden obrus spopod tanierov. Azda každý z nás si totiž pamätá Vilomeniny, v ktorých sa vykonávala práve táto činnosť. V novej zábavno-súťažnej šou Dom snov budú takzvané „taniere“ jednou z disciplín, ktoré rozhodnú o tom, kto vyhrá vysnívané vlastné bývanie. Aj keď si mnohí môžu myslieť, že pri tejto súťaži je potrebné vymýšľať taktiky, opak je pravdou. „Špekuluje sa, že tam polož taniere, hentak daj obrus alebo neviem, čo. Ale to je celé o tom momentálnom švihu, ktorý do toho dáte. Keď do toho dáte veľký švih, tak to urobíte. Ale ten švih treba dať v tom správnom okamihu. Keď sa urobí skôr alebo neskôr, alebo sa spomalí, tak sa zvezú všetky taniere. Je to naozaj len o tom momentálnom nastavení. Ja som mal kedysi v minulosti naložených 50 tanierov a ostali mi všetky. Alebo som naložil 10 a 4 mi spadli. Ono treba si nastaviť hlavu a celého seba,“ povedal Vilo pre joj.sk.

Hoci pri samotnej technike strhávania obrusu neplatia žiadne pravidlá, samotná súťaž má jednu základnú podmienku. „Je tam podmienka, že to musí urobiť na jedenkrát. To znamená, že nemôže potiahnuť, skontrolovať si situáciu a potiahnuť znovu. Za tých okolností, aj keby to bolo úžasné, budeme ten pokus opakovať. Ja na to upozorňujem našich súťažiacich a rešpektujú to,“ vysvetlil moderátor.

Sledujte novú šou Dom snov už dnes o 20:35 na JOJke!