Istý zisk či radšej neistý risk? Špeciálne „pokušenie“ v šou Dom snov môže zamiešať karty!

Po nervydrásajúcom semifinále, v ktorom dva snúbenecké páry strhávajú obrusy spod tanierov, čaká víťazov ďalšia dôležitá skúška. Tvorcovia si totiž pre zaľúbencov postupujúcich do finále pripravili špeciálne pokušenie, ktoré môže všetko zmeniť!

Prvý postupujúci pár, Kristínu a Milana, po skončení semifinálovej súťaže v šou Dom snov moderátor Vilo Rozboril poriadne prekvapil, keď im dal špeciálnu ponuku. Tou je pokušenie v podobe okamžitej výhry vo výške 10 tisíc eur v prípade, ak by svoj postup do finále prenechali súperom. Snúbenci ale príliš neváhali a istý zisk neprijali. Ak ale vo finále nevyhrajú, nebudú mať ani dom, ani peniaze, ktoré mohli dostať.

V priebehu nasledujúcich týždňov bude určite zaujímavé sledovať, či niekto tomuto pokušeniu podľahne. Pretože 10 tisíc eur rozhodne nie je malá čiastka. „Tam funguje jedna vec – emócia proti racionalite. Emócie majú všetci vyšpičkované veľmi. V tej chvíli majú víťazný pocit, že keď vyhrali semifinále, tak vyhrajú aj vo finále. Určite môžu, ale je to 50:50. To znamená, že niektorý z tých párov si v konečnom dôsledku bude hovoriť, že možno to mali vziať. Lebo by mali 10 tisíc eur istých. Desať tisíc nie je málo peňazí,“ povedal pre joj.sk moderátor Vilo Rozboril. Ako sa rozhodne víťazný pár presne o týždeň?

Sledujte šou Dom snov opäť v stredu o 20:35 na JOJke!