Prví finalisti v šou Dom snov: K rozprávkovej výhre sú o krok bližšie Kristína a Milan!

Prvá časť novej zábavno-súťažnej šou Dom snov bola plná emócií, driny, napätia, ale i zábavy a radosti. V semifinálovej disciplíne pri strhávaní obrusu spod tanierov excelovali snúbenci Kristína a Milan a postúpili tak do finále, v ktorom zabojujú o rozprávkovú výhru v podobe vlastného bývania!

Kristína s Milanom a Veronika s Martinom vstupovali do semifinálovej disciplíny, ktorá spočíva v strhávaní obrusu spod tanierov, s vyrovnaným bodovým stavom. V jednotlivých súťažiach dovedna získali rovnako po 5 bodov. Bolo teda jasné, že o absolútnom víťazovi a prvom finalistovi sa rozhodne len podľa počtu tanierov, ktoré ostanú neporušené na stole. Súťaž sa podarilo lepšie zvládnuť Kristíne a Milanovi a tak sa stali prvými postupujúcimi do finále. Všetko ale mohla zmeniť špeciálna ponuka, zvaná „pokušenie“.

Šlo o okamžitú výhru vo výške 10 tisíc eur v prípade, ak by svoj postup do finále prenechali súperom. Snúbenci však nad touto ponukou ani nemuseli dlho uvažovať. „Pre toto sme neprišli a chceme bojovať ďalej. Je to súťaž, takže chceme súťažiť,“ povedal Milan krátko po skončení súťaže.Presne tak, vystihol si to. Ja som ani na sekundu neváhala, že by sme zobrali tie peniaze,“ doplnila ho Kristína. Výhru domu však stále nemajú, ako sa hovorí, vo vačku, pretože vo finále budú bojovať opäť dva páry. Otázka preto znie, či rozhodnutie nevziať peniaze, nebudú ľutovať v prípade, že prehrajú. „Ak aj vo finále prehráme, nebudeme to ľutovať. Už len to, že sme tu, je veľké wau. Máme z toho neopísateľné pocity. Ja si stále hovorím, že človek by nemal ľutovať to, čo spravil, pretože v tej chvíli to tak chcel. My sme to takto cítili a takto sme to urobili,“ zhodnotili.

Ako Kristína a Milan prežívali svoje romantické zásnuby v Aténach? Pozrite si video HORE!

S kým sa Kristína a Martin ocitnú vo finále? Sledujte šou Dom snov opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Dom snov