V hre o Dom snov idú stereotypy bokom: Aha, ako dievčatá zvládli ťažkú „mužskú“ robotu!

Víťazný pár v novej šou Dom snov dostane svoje vlastné a kompletne zariadené bývanie ako svadobný dar, čo je priam rozprávková výhra. Zaľúbenci preto pochopiteľne dávajú zo seba maximum pri všetkých súťažiach. A, veru, výnimkou nebudú ani predstaviteľky nežnejšieho pohlavia!

Získať zadarmo nový dom s kompletným zariadením, s vlastným pozemkom a upravenou záhradkou je sen azda každého mladého páru. Obzvlášť pri aktuálnych cenách nehnuteľností. Niet preto divu, že súťažné páry v novej šou Dom snov urobili všetko pre to, aby v jednotlivých disciplínach zvíťazili a na konci vyhrali svoje vlastné bývanie. Keďže zaľúbencom ide naozaj o veľa, do prác sa museli zapojiť aj predstaviteľky nežnejšieho pohlavia.

Kým v predošlej časti dievčatá „len“ pomáhali pre betonážnych prácach a na čistení pozemku, v tej dnešnej to už bude poriadna makačka. Lucia a Monika budú svojim životným partnerom pomáhať pri upratovaní základovej dosky od železného a dreveného odpadu, pri zatepľovaní domu i pri pokladaní strešnej krytiny. Ako im to pôjde a ktorý pár napokon postúpi do finále?

Sledujte šou Dom snov už dnes o 20:35 na JOJke!

Dom snov - Lukáš s Monikou a Tomáš s Luciou Zdroj: TV JOJ

Tagy: Dom snov