Snúbenci Monika a Lukáš otvorene: TOTO im pomohlo vyhrať a postúpiť do finále!

Sympatickí snúbenci, ktorých okrem veľkej lásky spájajú aj ťažké spomienky na detstvo, vyšli zo semifinále šou Dom snov ako víťazi a postúpili tak do finále. Vieme, čo im pomohlo vyhrať v disciplíne s taniermi!

Monika i Lukáš vo svojich životoch zažili hotové peklo, o ktoré sa postarali ich rodičia. Kým sympatický mladík si veľa vytrpel od otca alkoholika a tyrana, krásnu študentku psychicky terorizovala adoptívna matka. Šťastie našli až bok po boku. Hoci obaja pilne pracujú, vlastné bývanie by si nemohli dovoliť, a tak sa prihlásili do šou Dom snov. V tej sa im v rámci semifinále podarilo uspieť, keď porazili svojich súperov, Luciu a Tomáša, a postúpili do finále. Karty zamiešali najmä vysoké počty tanierov, ktoré si chlapci na stôl naložili. Navzájom sa hecovali, až sa čísla priblížili k závratným výškam. „Ak mám pravdu povedať, keď som zistil, že dievčatá si hodili 30 tanierov a zistil som, že sa im to aj podarilo, tak to bol jeden z aspektov, ktoré mi povedali, že musím si dať viac. Druhý bod bol ten, keď som videl, že Tomáš si nakladá stále o tých 20 viac, tak som ho nemohol nechať, aby mal on 50 a ja 30. Lebo by bola väčšia šanca, že sa mu podarí trhnúť ten obrus. Trošku som to aj takticky navýšil na to, aby mal aj on viac a ťažšie sa mu to strhávalo,“ prezradil svoju taktiku Lukáš.

Taktiež priznal, že na samotnú disciplínu s taniermi sa už v minulosti tak povediac pripravovali. My sme to skúšali ešte pred súťažou. My sme boli obrovskí fanúšikovia Vilomenín, tak sme zainvestovali, kúpili sme si 30 tanierov a doma sme to skúšali po dvore, hocikde, kde sa dalo. Spojili sme si stoly, aby sme to mali väčšie a autentickejšie,“ vysvetlil mladík.Ale samozrejme, bolo to úplne iné, ako tuto. Iné taniere, iný stôl, tak sme si to len nacvičovali,“ doplnila ho Monika. Snúbenci ani tento týždeň neprijali pokušenie, ktoré im ponúkol moderátor Vilo Rozboril. Sumu 10 tisíc eur nevzali a rozhodli sa pokračovať v boji o Dom snov. Podarí sa im vo finále poraziť minulotýždňových víťazov Kristínu a Milana?

Sledujte šou Dom snov opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Dom snov