Ako je možné, že sa Dom snov dá postaviť za 3 dni? Staviteľ Miťo Stano to povedal priamo!

V šou Dom snov sa stávame svedkami hotových zázrakov, keď profesionáli pod vedením staviteľa Mikuláša Stana dokážu postaviť niekoľkoizbový dom za neuveriteľné 3 dni. Ako je to vôbec možné, keď ľudia úplne bežne stavajú dom aj niekoľko mesiacov či dokonca rokov? Odpovedal nám ten najpovolanejší!

Prvý Dom snov vyrástol v krásnej dedinke Veľký Grob za neuveriteľné 3 dni, čo znie ako ozajstný zázrak. Po zhotovení a dokončení základovej dosky prišiel ten čas, keď sa začalo stavať budúce hniezdočko lásky jedného z našich párov. Všetky diely montovaného domu typu Monet prišli na miesto na jednom veľkom kamióne a v priebehu pár hodín už stáli obvodové múry, vnútorné priečky i samotná strecha.

Zhotoviť krásny, útulný a kvalitný dom za tak krátky čas je možné z dvoch hlavných dôvodov. Prvým je, že staviteľ Mikuláš Stano má spolu so svojim tímom za sebou už 1074 domov (v čase nakrúcania rozhovoru, pozn.red.). Všetci tak majú bohaté skúsenosti a každý presne vie, čo má robiť. Druhým dôvodom je, že na stavbe pracujú naraz desiatky robotníkov. Keď sa teda spoja dokopy skúsenosti, dostatočné množstvo odborníkov a a šikovných rúk, výsledok je naozaj ohromujúci. „Pre mnohých je to naozaj obrovský šok. Myslia si, že ten domček sa bude stavať niekoľko dní, týždňov či mesiacov. Ale vďaka tej zručnosti, šikovnosti a skúsenostiam kolegov to ide veľmi veľmi priaznivo, až šokujúco rýchlo. Ľudia sú z toho naozaj veľmi príjemne prekvapení, ako sa to dá priaznivo a rýchlo urobiť,“ povedal pre joj.sk Stano.

Sledujte veľké finále šou Dom snov vo Veľkom Grobe už v stredu o 20:35 na JOJke!