Svadba Moniky a Lukáša prinesie obrovské prekvapenie: Veľké uzmierenie s rodičmi!?

Sympatickí zaľúbenci, ktorí sa už dnes večer vo finále šou Dom snov pobijú o vlastné bývanie, si v živote prešli ťažkými skúškami. Tie si pre nich pripravili ich vlastní rodičia. Zdá sa však, že nastal čas veľkého uzmierenia!

Rodičia by mali byť pre svoje deti prístavom nádeje, no nie vždy to tak aj naozaj je. Svoje o tom vedia aj Monika a Lukáš, ktorých okrem veľkej lásky spájajú aj smutné spomienky na detstvo. Sympatický mladík si v mladom veku veľa vytrpel, pretože jeho otec bol alkoholik a tyran. Fyzické i slovné útoky na jeho mamu bývali na dennom poriadku. Keď v jeho 12tich rokoch od otca ušli, vhupol do sveta dospelých, pretože musel pomáhať svojej mame. Monika to mala tiež veľmi náročné, pretože so svojimi adoptívnymi rodičmi nevychádzala najlepšie. Najmä s matkou, ktorá jej robila zo života peklo. Neustále psychické týranie, výčitky a obviňovanie vyústili až do bodu, keď mladé dievča muselo vyhľadať odbornú pomoc.Vždy som si predstavovala, že raz domov prinesiem priateľa a rodičia ho prijmú. Že sa budeme navštevovať a v jeden moment v živote im oznámim, že budú starí rodičia. Avšak v tomto prípade sa tak asi nestane,“ povedala dievčina ešte v čase nakrúcania.

Veľký zlom ale nastane v ich svadobný deň. Hoci Monikina matka odmietala prijať svojho budúceho zaťa do rodiny a adoptívnu dcéru nútila, aby sa s ním rozišla, všetkých šokuje tým, že na svadbu príde. Dokonca ju jej otec privedie k oltáru. K veľkému odpusteniu príde aj v prípade Lukáša a jeho otca. Aj keď mu v živote veľmi ublížil, berie ho ako svojho otca a tak ho pozve na svadbu. Žeby v prípade oboch mladých ľudí nastalo veľké uzmierenie s rodičmi? Podporí Lukáša a Moniku prítomnosť rodičov v súťaživosti a vyhrajú svoje vytúžené bývanie?

Dom snov - Monika s adoptívnym otcom Zdroj: TV JOJ
Dom snov - Lukáš s otcom Zdroj: TV JOJ

Sledujte veľké finále šou Dom snov už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Dom snov